MONTE ALEGRE 

Een belangrijke speler in de Braziliaanse koffieproductie. Niet alleen voor de grootte van de koffieverrichting, maar ook voor de geschiedenis en de nalatenschap ervan. Het landgoed en het familiebedrijf maken deel uit van dezelfde internationale structuur van koffiebedrijven.

Deze natuurlijke partij wordt bereid met natuurlijke droge verwerkingstechnieken. Het heeft een geweldig body en een lichte zuurgraad, waardoor het een uitstekende basis is voor melanges of klassieke espresso-recepten.

ANNO1917

Monte Alegre is een familiebedrijf van de vierde generatie in de regio Sal de Minas van Minas Gerais. Het landgoed wordt al meer dan 100 jaar gerund door de Vieira-familie en jongen, weten ze hoe ze koffie moeten maken! Het enorme landgoed vormt een model voor de technologisch geavanceerde, duurzame productie van kwaliteitskoffie. Monte Alegre koffie is gewijd aan het behoud van het milieu en houdt zich bezig met recycling van water, bewust gebruik van energie, herbebossing en beheer van meststoffen en van vast en vloeibaar afval.

De koffieboon van deze boerderij wordt verwerkt met natuurlijke droge verwerkingstechnieken. Het heeft een geweldig body en een lichte zuurgraad, waardoor het een uitstekende basis is voor melanges of klassieke espresso-recepten.

Smaaktonen: Chocolade, karamel, stroperig

25september
2017
  • 378
  • 0
Category: Origin

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 3 =

ANNO1616

NIEUWSBRIEF