BENEFICIO SANTA ROSA 

Beneficio Santa Rosa is een exporteur, gevestigd in Santa Rosa de Copán. Santa Rosa biedt georganiseerde producentengroeperingen, coöperaties en grote en kleine onafhankelijke producenten in de regio diensten aan. Om de koffie voor te bereiden op exportnormen. Santa Rosa zorgt ervoor dat de koffie voldoet aan de internationale normen op het gebied van vochtgehalte, cup kwaliteit. De rol van deze exporteur in de productieketen van kwaliteit wordt niet vaak benadrukt. Beneficio Santa Rosa zou heel veel credits moeten krijgen, maar is vaak onzichtbaar in dit proces. Wij hebben deze regionale koffie toegewezen aan de exporteur die deze heeft verwerkt & geëxporteerd.

ONMISBAAR IN HONDURAS

Santa Rosa de Copán is het meest westelijke koffie groeiende gebied van Honduras. De hoogte in de regio loopt van 1100 tot 1600 meter boven de zeespiegel. Traditionele variëteiten op de plantages in de regio zijn Bourbon, Catuai en Caturra. Producenten verwerken hun koffie volgens het traditionele volledig gewassen proces. Het perkament wordt daarna op patio’s gedroogd. Het oogstseizoen loopt van december tot maart.

Bij Beneficio Santa Rosa komen vrachtwagens dagelijks aan met de koffie van de verschillende leveranciers. De partij krijgt een traceerbaarheidslabel, zodat deze gedurende de volledige verwerkingsketen kan worden gevolgd en geïdentificeerd.

De koffie uit Honduras is onmisbaar in de ANNO1616 premium blend collection. De koffie afkomstig uit Honduras komt voort uit een met de hand geselecteerde koffie van verschillende variëteiten op grote hoogte boerderijen. Ze resulteren in een goed uitgebalanceerde kop koffie met een stevige en zoete profiel, met kruiden- en chocoladetonenen en aangename afdronk

Smaaktonen: Zoete, Middelzware Aciditeit, Kruidige Tonen, Chocolade Afwerking

25september
2018
  • 505
  • 0
Category: Origin

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twee × een =

ANNO1616

NIEUWSBRIEF