SAMENWERKEN MET

ANNO1616

Op zoek naar een betrouwbare partner voor de levering van vers gebrande koffiebonen? Onze klanten hechten veel waarde aan onze ambacht, hoge standaard en persoonlijke benadering, maar vooral aan onze enorme passie voor dit mooie product. Samen met onze partner(s), bieden wij totaaloplossingen voor zowel op kantoor als voor je horeca onderneming. Van bonen tot apparatuur, servies en de nodige trainingen, alles is bespreekbaar. 

ANNO1616

HORECA

Wij leveren een een top selectie aan Specialty Coffee blends, welke goed in de smaak vallen bij de consument.

De koffie die je serveert aan je gasten, zegt veel over het geen wat je wilt uitstralen als onderneming. Vaak wordt koffie gezien als een complex product dat wordt beïnvloed door veel factoren; manier van verbouwen en oogsten, transporteren, opslaan, het branden en tot slot de verpakking en niet het minst belangrijk; de manier waarop het gezet wordt.

Veel ondernemers hebben enkel grip op de zet methodiek, en niet over de overige factoren. ANNO1616 werkt nauw samen met partners die net zoveel waarde hechten aan kwaliteit als wijzelf. Wij garanderen dan ook dat alle factoren waar de ondernemer geen grip op heeft, met de juiste passie en toewijding verwerkt wordt. 

 

 • 's Werelds beste koffiebonen

  's Werelds beste koffiebonen

  ANNO1616 is gespecialiseerd in het leveren van ambachtelijk vers gebrande kwaliteits koffiebonen welke wij graag leveren aan consumenten en zakelijke afnemers die onze kwaliteit net zo graag waarderen als wij zelf.
 • Ambacht

  Ambacht

  Onze koffie wordt minder donker gebrand dan de traditionele koffiebranders en houden hiermee de eigenschappen van de boon intact.
 • ANNO1616 Zakelijk

  ANNO1616 Zakelijk

  Op zoek naar een betrouwbare partner voor de levering van vers gebrande koffiebonen? Onze klanten hechten veel waarde aan onze ambacht, hoge standaard en persoonlijke benadering, maar vooral aan onze enorme passie voor dit mooie product.
 • Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

  Voor 12:00 uur besteld, morgen in huis

  Al onze koffies worden vers en gratis verzonden!
ANNO1616

MISSIE

3

Specialty Blends

Wij bieden de keuze uit 3 "specialty coffees" welke goed in de smaak vallen bij de consument.
2

Koffie cups

Specialty coffee verkrijgbaar in een cup. Geen bonenapparaat maar toch de smaak van specialty coffee beleven? Een uniek project om op kleine schaal de bijzondere koffies van onze boeren aan je te laten proeven.
50

Zakelijk

Ook op de zakelijke markt zijn wij actief, onze missie is om het aantal zakelijke afnemers te verhogen.
9

Tevredenheid

Een tevreden klant is een terugkerende klant. Wij zijn ervan overtuigd dat je vrijwillig terugkomt als je tevreden bent over ons product.
ANNO1616

TRAINING

Wij hebben meerdere professionals die het personeel voorzien van de juiste begeleiding. Het personeel is eindverantwoordelijk voor de koffie, goede training om de juiste techniek onder de knie te krijgen is cruciaal om het juiste eindresultaat te realiseren. Van het afstellen van koffiemolens, de meest efficiënte werkwijze tot Latte art, onze professionals bieden verschillende trainingen aan voor personeel om de koffie tot z’n recht te laten komen en jouw gasten de ultieme koffie-beleving te bezorgen. 

ANNO1616

KANTOOR

Een goede start van de dag begint met de specialty koffie blends van ANNO1616. Ongeveer 80% van alle medewerkers en klanten op kantoor drinken koffie, de waardering die de medewerkers en klanten hebben als er goede koffie wordt geschonken op de zaak, is enorm. Helaas zien wij iedere dag weer dat koffie de meest onderschatte secundaire arbeidsvoorwaarde is. Om goede koffie weer onderdeel te maken van de secundaire arbeidsvoorwaarde, bieden wij betaalbare en zorgeloze oplossingen voor op kantoor. 

ANNO1616

NIEUWSBRIEF